Monday, 5 September 2011

warna apa yang lagi kool? hitam atau kuning?

Saja buat poll untuk visitor blog ni sepanjang minggu lepas. Keputusannya korang boleh tengok screenshot kat bawah.


Lebih ramai yang minat warna hitam dari kuning, walaupun aku tengok kuning mendahului pada mulanya. Sebenarnya tak ramai pun yang vote sebab blog abang tak popular. haha. Keputusan ini tidak memberi apa apa kesan pun sebenarnya. okay, thanks :)

*dah boleh jawab poll baru kat sidebar atas sekali lepas baca post ni 

3 comments:

hostgator coupon code